luni, 10 mai 2010

Va invit la expozitie!

Printre nenumaratele mele talente (haha), se afla si cel de fotograf. Era timpul pentru o expozitie asa ca, impreuna cu alti artisti, fotografi si nu numai, va invit la vernisajul primei expozitii a clubului Hermannstadt, Sibiu.

Hermannstadt activeaza in primul rand online, pe platforma de grup a deviantART.com. Scopul clubului este sa promoveze artistii romani si sa ii sustina in efortul lor de a deveni mai buni. La aniversarea a 6 luni de la infiintare, membrii clubului au fost indemnati sa faca un pas inainte: sa-si expuna cele mai bune lucrari pentru deliciul vostru vizual :) Desi majoritara, fotografia a lasat loc si pentru celelalte arte. Pictura, traditionala sau digitala, literatura, e loc pentru toata lumea. Mai multe despre club si expozitie aflati de aici, pagina clubului pe deviantART.com

Asa ca, luni, 24 mai, incepand cu 7 pm, fie ca locuiesti sau doar ai drum prin Sibiu, te invitam sa ne cunosti si sa arunci o privire mai atenta lucrarilor noastre, in Art Cafe, Cafeneaua Artistilor.


Afisul evenimentului a fost realizat de Claudiu Peţa, fondatorul clubului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu