. .

Ai la dispozitie mai multe modalitati de a plasa o comanda. Poti lasa un comentariu la pagina produsului dorit si te contactez eu pentru detalii sau poti trimite chiar tu un email cu detaliile la raluca.o.dumitru@gmail.com.


Cand comanzi o bratara inodata, pe langa de modelul dorit, te rog sa precizezi urmatoarele:
1. circumferinta incheieturii sau partii corpului pe care va sta bratara (sau daca este pentru mana feminina sau masculina);
2. culorile preferate;
3. tipul terminatiei;
4. destinatia: bratara, choker (standard, va avea inchizatoare tip carabina, iar pretul va creste cu 2 lei), anklet etc.
5. alte caracteristici particulare pentru bratarile personalizate, daca este precizat in descrierea produsului.


In cazul in care aceste detalii lipsesc voi realiza bratara cu caracteristicile standard:
1. 14-15 cm (fem.)/16-17 cm (masc)/dimensiunea precizata in descriere. aceasta dimensiune este a partii inodate, fara snururi;
2. cele din imaginea prezentata;
3. snururi impletite;
4. bratara.


Terminatiile posibile sunt: snururi impletite, gaica metalica sau textila si snururi impletite, gaica si nasturel, gaica si o margea (in curand voi posta si tipurile disponibile) sau terminatie metalica cu inchizatoare tip carabina (creste pretul cu 2 lei, indiferent de model).


Produsele comandate vor fi livrate prin Posta Romana in sistem ramburs. Taxa de livrare este de 10 lei, platita la primire. In cazul in care ai comandat mai mult de un produs, taxa de livrare creste cu 2 lei pentru fiecare produs in plus (seturile se considera un produs). In Bucuresti, livrarea se poate face personal, taxa devenind 2 lei pentru fiecare produs comandat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu